Benromach Hermitage & Sassicaia

Så er Benromach klar med to nye udgaver af deres serie af Wood Finish aftapninger.

Benromach Hermitage Wood & Sassicaia WoodBenromach har netop lanceret to nye aftapninger i deres Wood Finish serie, som er afsluttet på diverse vinfade. Begge aftapninger har været på markedet tidligere og der er altså tale om en ny årgang.

Benromach Sassicaia Wood er destilleret i 2006 og er dermed 9 år gammel. Den har lagret på first-fill bourbonfade i starten og de sidste 18 måneder har den lagret på Sassicaia vinfade fra Bolgheri i Toscana. Den er tappet ved 45% og der er ikke tilsat farve. Jeg ved ikke om den er koldfiltreret eller ej. Der er lavet 4.000 flasker af Benromach Sassicaia Wood 2006.

Den anden nye aftapning er Benromach Hermitage Wood, som er destilleret i 2005 og dermed er 10 år gammel. Den har også startet livet i first-fill bourbonfade for derefter at modtage en afslutning på 27 måneder i vinfade fra Hermitage Appellation d’Origine Contrôlée fra Rhône dalen i Frankrig. Den er tappet ved 45% og der er ikke tilsat farve. Jeg ved ikke om den er koldfiltreret eller ej. Der er lavet 4.200 flasker af Benromach Hermitage Wood 2005.

Keith Cruickshank fra Benromach udtaler:

We are delighted to announce the release of Benromach Sassicaia and Benromach Hermitage, the latest whiskies in our exceptional range of classic Speyside single malts. Whisky lovers who enjoy our flagship 10 Years Old and our new 15 Years Old, both of which display the classic Benromach flavour profile, will enjoy the chance to experience Benromach in a different way. The maturation in wine casks from distinguished regions creates a distinct flavour in the whisky and allows a truly unique character to develop. With notes of succulent berries, vanilla and cinnamon, Sassicaia and Hermitage are the perfect winter warmers for whisky fans and beginners alike.

Begge aftapninger er til salg øjeblikkeligt med en udsalgspris på £40.

Mere information og flere indlæg om Benromach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *