Bruichladdich klar med #LaddieMP4

Bruichladdich er klar med fjerde udgave i deres Micro Provenance serie.

Bruichladdich Micro Provenance 4Fra tid til anden lancerer Bruichladdich disse her sæt med tre små single cask aftapninger i, som hver især repræsenterer en unik stilart. Der er 20 centiliter i hver flaske og det er altså den fjerde udgave, som kommer på markedet nu. Adam Hannett, som er Head Distiller hos Bruichladdich har udvalgt følgende tre fade:

Cask #361: Destilleret i 2008 og har siden lagret på et Syrah rødvinsfad lavet af fransk egetræ. Den er tappet ved 58% og er hverken koldfiltreret eller farvet.

Cask #16-062: Destilleret i 2006 og har lagret på et tidligere bourbonfad inden den er afsluttet på et tidligere sherryfad. Den er tappet ved 58% og er hverken koldfiltreret eller farvet.

Cask #1062: Destilleret i 2005 og har siden lagret på et tidligere bourbonfad. Den er tappet ved 59% og er hverken koldfiltreret eller farvet.

Vær opmærksom på at de tre single cask aftapninger ikke er tappet ved fuld fadstyrke, men derimod nedvandet til 58%/59%.

 

Der er i alt produceret 860 sæt og de er kun til salg via Bruichladdichs webshop. Hvert sæt koster £52 plus £16 i forsendelse til Danmark. Man kan dog højest købe seks sæt og gør man det så koster portoen £24. Adam Hannett vil afholde en live smagning af disse tre flasker torsdag den 13. oktober via YouTube og det vil være muligt at kommentere via Twitter og Facebook.

Kilde: Bruichladdich

Mere information og flere indlæg om Bruichladdich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.