Douglas Laing frigiver Big Peat Christmas 2016

Douglas Laing er klar med den årlige juleudgave af Big Peat.

Big Peat Christmas 2016Det er sjette gang at Douglas Laing udgiver en speciel juleudgave af Big Peat og den indeholder normalt primært malt whisky fra Ardbeg, Bowmore, Caol Ila og Port Ellen, men denne gang indeholder den faktisk whisky fra alle nuværende destillerier på Islay, hvilket jo må betyde at der også er lidt Kilchoman og Bruichladdich i blandingen plus den obligatoriske lille sjat Port Ellen.

På dette års label sidder Big Peat foran ildstedet klædt ud som skotsk julemand. Over ildstedet hænger der ni julesokker, som repræsenterer hvert destilleri, der har leveret malt whisky til aftapningen. Nede i julemandens sæk kan man se nogle whiskyflasker og det er faktisk Douglas Laing’s Regional Malts (The Epicurean, Timorous Beastie, Scallywag og Rock Oyster) man kan se.

Den er, som altid, tappet ved fadstyrke og denne gang er det 54,6%. Den er naturligvis hverken koldfiltreret eller farvet.

Jenny Rogerson, Marketing Manager hos Douglas Laing udtaler:

Big Peat’s annual Christmas release has become a hotly anticipated bottling by friends of our peaty Ileach fisherman across the globe. We’re more excited than ever to reveal this year’s Limited Edition, an undisputedly innovative product in terms of both spirit and packaging.

Der er produceret 2.500 kasser af dette års julemalt og den lander på hylderne her i september til en pris på omkring £50.

Kilde: Douglas Laing

Mere information og flere indlæg om Douglas Laing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.