Four Roses Single Barrel 2013 Limited Edition

Hvert år udgiver Four Roses en serie Limited Editions af deres Small Batch og Single Barrel produkter. Disse Limited Editions er altid tappet ved fadstyrke og den Single Barrel der udkom i 2013 er 13 år gammel. Opskriften hedder OBSK og det vil sige at der er en høj andel af rug og at gæren er let krydret med lidt karamel og masser af krop. Du kan læse mere om det på min side om Four Roses ved at klikke på linket herunder. Tak til Thomas Lunau Johansen for denne sample.

Mere information og flere indlæg om Four Roses.

Four Roses Single Barrel 2013 Limited EditionFour Roses Single Barrel 2013 Limited Edition
Alder: 13 år
Alkohol: 63,3%
Koldfiltreret: Nej
Farvet: Nej

Næsen: Den lægger hårdt ud med masser af brun farin og karamel. Tørrede tranebær, kirsebær, vanilje og chokolade. Der er vildt meget sødme i næsen. Med vand er der lidt flere bær. Måske jordbær. Rugen stikker hovedet frem med lidt peber og fadet giver sig kende med duften af trækul. Helt fantastisk næse og én man sagtens kan bruge lang tid på.

Smagen: Tyk sirup, brændt sukker, karamel og kirsebær. Helt vildt cremet og sød. Chokolade og kakao. Sidst i paletten bliver den krydret. Nelliker, kanel og den klassiske peber  og lakrids fra rugen. Intet mindre end fantastisk. Selv med vand er den sød, tyk og cremet. Wow!

Eftersmagen: Lang, men ikke ekstrem lang, eftersmag med lakrids, kanel og chokolade.

Karakter: 92/100 (skala)

Når bourbon er godt, så er det altså virkelig godt og det her er simpelthen fantastisk. Der er en ordentlig røvfuld sødme hele vejen rundt og de 63,3% mærkes næsten ikke. Den kan sagtens tage lidt vand, men jeg synes faktisk ikke at den ændrer sig synderligt af det. Der kommer bare mere i glasset, hvilket vel egentlig ikke er helt skidt. De her Limited Edition koster cirka det dobbelte af den normale Single Barrel, men den er alle pengene værd. Til en pris på omkring 700 så får den her mine varmeste anbefalinger.

Slàinte!

2 Comments

  1. Hi, is anybody here interested in online job? It’s simple survey filling.

    Even 10 bucks per survey (10 minutes duration). If you are interested, send me e-mail to hans.orloski[@]gmail.com

  2. I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
    You can use the best adsense alternative for any type of website (they
    approve all websites), for more details simply search in gooogle:
    boorfe’s tips monetize your website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.