Glenfarclas relancerer 30 YO

Det vælter ud med nyheder fra Glenfarclas her for tiden og nu er de klar med en relancering af deres 30 års.

Glenfarclas 30 YODen nye udgave følger samme opskrift som den gamle, men denne her udgave er dog præsenteret i en rød trækasse, som skal ligne dørene på de warehouses, der er på destilleriet. Inden i er kassen foret, så den matcher den lilla kant på etiketten og det må siges at være et skridt op i forhold til det paprør, den gamle udgave blev præsenteret i. Man skal dog bare huske at det kun er én til at betale for indpakningen og det er kunderne.

Den er tappet ved 43% ligesom den gamle og selvom den er lettere koldfiltreret, så er den ikke farvet med karamel.

Officielle smagsnoter fra destilleriet:

Nose: Full complex aromas with fruit and full sherried malty tones.

Palate: With Sherry, cognac, brandy, fruit, nuts, marzipan (and even icing), this is a wonderfully indulgent Christmas cake, in a glass!

Finish: A whisky you never want to end and it very nearly doesn’t. The finish is exquisite with a real taste of burnt chocolate at the back of your mouth.

George Grant, Sales Director hos Glenfarclas udtaler:

We are delighted to relaunch this fantastic whisky, now with a modern and innovative presentation but at the same time symbolic of our traditional warehouses and age-old methods inherited from my forefathers.

Den nye 30 års kommer på markedet i Storbritannien i september og resten af verden kort tid derefter. Jeg ved ikke hvad prisen ender på, men mon ikke den er steget lidt i forhold til den gamle 30 års. Lad os håbe at det ikke er alt for meget.

Mere information og flere indlæg om Glenfarclas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.