Glenmorangie lancerer Tarlogan

Glenmorangie er klar med den tredje permanente aftapning i deres travel retail serie.

Glenmorangie TarloganDet er ikke engang tre måneder siden at Glenmorangie lancerede deres seneste travel retail aftapning, som hedder Glenmorangie Tayne og for et lille års tid siden kom Duthac, men nu skal vi altså sige goddag til den tredje i serien, som hedder Tarlogan.

Den nye aftapning er opkaldt efter Kong Tarlogan, som var konge over pikterne. Tarlogan har tillige lagt navn til et område tæt på Glenmorangie, som hedder Tarlogie Springs , hvor destilleriet trækker sit vand fra.

Tarlogan har lagret på en kombination af tidligere bourbonfade og såkaldt virgin oak, som er friske fade, der ikke tidligere har været brugt til noget andet. Den er tappet ved 43%, den er koldfiltreret og der er nok tilsat lidt farve. Det er desuden en NAS whisky, ligesom de fleste andre travel retail aftapninger.

Officielle smagsnoter fra destilleriet:

Earthy and sweet, butterscotch and vanilla, malty biscuit, fresh oak chips, soft fruits, pears, banoffee pie and pineapple.

Glenmorangie Tarlogan bliver tilgængelig i lufthavne og så videre i løbet af denne måned og prisen kommer nok til at ligge omkring £50 for en flaske på 70 centiliter.

Kilde: The Spirits Business

Mere information og flere indlæg om Glenmorangie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.