Opfølgning på konkurrencen

Så er konkurrencerne slut og vinderne er fundet!

Ovre på Facebook siden var der 227, som deltog og vinderen blev Carsten Hering Nielsen. Tillykke til Carsten og jeg håber at han nyder sin flaske Clynelish 14 YO.

Her på bloggen var der 76, der deltog og den heldige vinder af en flaske anCnoc 12 YO blev Jonas Offersen. Tillykke til Jonas.

Tak til jer alle for at hjælpe med fejringen og for alle jeres skønne kommentarer. Bedre whiskynørder findes ikke!

Ardbeg WarehouseFor at deltage i konkurrencen her på bloggen  skulle man skrive navnet på sit yndlingsdestilleri og det var meget svært for nogle af jer kun at skrive ét navn. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i og jeg har da også selv svært ved kun at nævne ét destilleri. Jeg har talt “stemmerne” sammen og præsenterer jer hermed for de 15 mest populære destillerier. Spredningen var meget stor, men det er tydeligt at det er røg og sherry, som giver flest stemmer. Husk at det hele er ganske uvidenskabeligt og kun for sjov.

  1. Ardbeg – 8 Stemmer
  2. Balvenie – 6 Stemmer
  3. Bruichladdich/Lagavulin/Talisker – 5 Stemmer
  4. Glenfarclas/Highland Park/Springbank – 4 Stemmer
  5. Glendronach/Jack Daniels/Laphroaig/Old Pulteney/Stauning/Glen Garioch/Clynelish – 3 Stemmer

Den klare vinder er Ardbeg og det kommer nok ikke som den store overraskelse for mig. Det er også én af mine favoritter. Balvenie er dog lige i hælene på Ardbeg og det glæder mit indre whiskyhjerte at to så forskellige whiskyer kæmper om førstepladsen.

Der skal nok komme flere konkurrencer i fremtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.