Stauning KAOS & Stauning Peated 4th Edtion

Så er der endelig nyt fra danske Stauning Whisky. Efter at have haft alt udsolgt i det sidste stykke tid, så er det rart at der endelig kommer lidt på hylderne igen.

KAOS er et helt nyt udtryk fra Stauning og det er en sammenblanding af deres Rye, Peated og Traditional. Nedenstående er taget direkte fra Staunings hjemmeside.

Statsminister Thorvald Stauning bad i 1935 vælgerne om at vælge mellem Stauning eller Kaos. Vi har valgt at tilbyde jer Stauning og KAOS. Vi har brugt lang tid på at smage forskellige sammensætninger af vores Rye, Peated og Traditional. Alle tre i samme flaske. Ja, nogle vil sige, at det lyder kaotisk, men smagen siger noget andet.
Vi er stolte af at præsentere: Stauning KAOS.
Glæd jer!

Stauning KAOS

Prisen er 595 kroner for en flaske på en halv liter. Den har en alkoholstyrke på 54,3% og den er, som alt andet fra Stauning, ikke koldfiltreret og der er ikke tilsat nogen farve.

Ud over KAOS er der også en fjerde udgave af deres røgede whisky på vej. Peated 4th Edition er en tre år gammel whisky (destilleret i 2011) med en alkoholstyrke på 53,1% og en pris på 895 kroner for en halv liter. Begge flasker kan forudbestilles på Staunings webshop.

Mere information og flere indlæg om Stauning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.