Tamnavulin lancerer Double Cask

Det Whyte & Mackay ejede Tamnavulin destilleri lancerer sin første aftapning i mere end 20 år.

Tamnavulin Double CaskTamnavulin fejrer 50 års jubilæum i år og det skal denne aftapning markere. Destilleriet er bygget i 1966 og blev lagt i mølposen i 1995 for at blive genåbnet igen i 2007.

Den har ligget på tidligere bourbon og har derefter modtaget en afslutning på sherryfade. Ifølge Whyte & Mackay skal vi ikke forvente at se flere aftapninger fra Tamnavulin i den nærmeste fremtid, da destilleriets formål stadig er at levere malt whisky til Whyte & Mackays blends.

Det er en NAS aftapning og vi kan næsten regne ud at den ikke er ældre end ni år gammel. Den er tappet ved 40%, den er koldfiltreret og den er såmænd nok også farvet.

Stephen Watt, Sales Director hos Whyte & Mackay udtaler:

The new release will bring a refreshing change to store shelves for existing and new whisky fans. Tamnavulin distillery has been crafting remarkable whisky, full of Speyside character, for the past 50 years and this latest expression is no exception. This new release will meet the needs of consumers in terms of flavour, innovation and price point.

Den er indtil videre kun tilgængelig i Storbritannien, men den kommer ud til andre markeder i løbet af 2017. En flaske koster £32.

Kilde: ScotchWhisky.com

Mere information og flere indlæg om Tamnavulin.

One Comment

  1. My second bottle and the sweetest way to relax when I want to drift off. Smooth lingering finish I really like after a few icy cold flem cutters beforehand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.