Tre nye fra Bruichladdich

Bruichladdich er klar med tre nye 10 års aftapninger.

3_bruichladdichsDe tre nye aftapninger er alle limited edition og der er én fra hver af deres serier. Det vil sige en Bruichladdich, en Port Charlotte og en Octomore.

Fælles for dem alle er, at de er destilleret i 2006 og de er udelukkende lavet med maltet byg fra Skotland. Derudover er de selvfølgelig hverken farvet eller koldfiltreret.

The Laddie Ten – Second Limited Edition er en unpeated single malt, som er tappet ved 50% og den har lagret på en kombination af first-fill bourbonfade, sherryfade og franske vinfade.

Port Charlotte 10 – Second Limited Edition er en peated single malt med en PPM værdi på 40. Den er ligeledes tappet ved 50% og den har også lagret på en kombination af first-fill bourbonfade, sherryfade og franske vinfade.

Octomore 10 – Second Limited Edition er en stærkt peated whisky med en PPM værdi på 167. Den er tappet ved en fadstyrke på 57,3% og den har lagret på en kombination af 60% first-fill bourbonfade og 40% Grenache Blanc hvidvinsfade.

De tre nye aftapninger kommer på markedet sidst i oktober eller først i november og der er produceret 18.000 flasker af hver. Jeg er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med priserne.

Mere information og flere indlæg om Bruichladdich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.