Tre nye fra Glen Grant

Glen Grant er klar med tre nye aftapninger og nyt et frisk look.

Glen Grant 18 YODe tre nye aftapninger kommer alle med en aldersdeklaration og designet er blevet gjort mere moderne og tidssvarende. Glen Grant er meget populær i det sydlige Europa og selvom det ikke svært at finde mærket på de danske hylder, har det måske, noget ufortjent, haft ry for at være en en budgetwhisky. Det kan være at det nye design og de nye aftapninger kan ændre lidt på det.

Den første aftapning er en 12 YO, som er tappet ved 43% og skulle dufte lidt som en frugthave med mandler og citron, mens paletten skulle byde på æbletærte, karamel og noter af krydderi.

Nummer to er endnu en 12 YO, som er tappet ved 48% og den er udelukkende til travel retail markedet. Den er ikke koldfiltreret og den skulle dufte af flødekaramel, nødder og fyldig frugt. Paletten skulle være fyldig, cremet og sprængfyldt med krydderier.

Den sidste er en 18 YO, som er tappet ved 43%. Den er efter sigende dyb og kompleks med en smag af maltet karamel, vanilje og rosiner, som munder ud i en lang krydret afslutning.

Jared Ricardo, Global Public Relations Manager hos Gruppo Campari, som ejer Glen Grant udtaler:

We are delighted to launch our new range of aged products and unveil our brand new, contemporary logo and packaging. Glen Grant has made a significant investment in its production within the worldwide luxury whisky market to meet the increased consumer appetite for premium whisky with a rich background. We are extremely proud of our new look which perfectly represents the passion, craftsmanship and family heritage of Glen Grant, while staying true to our Scottish heritage. We are confident that through our unique quality and history, our new aged range of products will prove extremely popular with our consumers.

Flaskerne kommer på markedet i juni og de to 12 års kommer til at koste omkring £37, mens man skal slippe £110 for den 18 årige.

Kilde: The Whisky Business

Mere information og flere indlæg om DESTILLERI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.