Writers Tears Red Head frigivet

Walsh Whiskey, som står bag Writers Tears, er klar med en single malt som de har kaldt Red Head.

 Writers Tears serien består allerede af Writers Tears Copper Pot og Writers Tears Cask Strength. Begge disse aftapninger er lavet af en blanding af både malt whiskey og pot still whiskey, men der er dog ingen grain whiskey i nogen af dem. Den nye aftapning Red Head, som er den første udvidelse af serien siden 2012, er en ren single malt.

Den er destilleret tre gange, den er tappet ved 46% og den er hverken farvet eller koldfiltreret. Den har udelukkende lagret på tidligere Oloroso sherryfade og det er med til at give Read Head den rødlige farve, som ligger til grund for navnet.

Walsh Whiskey åbnede deres nye destilleri i County Carlow i juni måned i år. Det nye destilleri skal producere whiskey til virksomhedens brands og det har en kapacitet på cirka 2,5 millioner liter om året. Det nye destilleri er i stand til både at producere malt whiskey, pot still whiskey og grain whiskey.

Bernard Walsh, medstifter og direktør hos Walsh Whiskey udtaler:

We are thrilled with the result of the marriage between our first ever Single Malt expression of Writers Tears and these precious Oloroso sherry butts. The natural interaction and careful aging between the pot-still spirit, styled in Writers Tears signature fashion in copper pots, as all Irish whiskey was in the golden era of the 1800s, and the Spanish wood contributes to the outstanding quality and distinctive flavours of this sublime single malt.

Der er lavet 12.000 flasker, som kommer på markedet i løbet af september. Prisen er ikke offentliggjort.

Kilde: Walsh Whiskey

Mere information og flere indlæg om Writers Tears.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.